Basisschool De Peddepoel

Basisschool De Peddepoel

Welkom op de website van Basisschool De Peddepoel. Maak kennis met onze school en ontdek alle informatie die je nodig hebt.

Onze school Ons onderwijs Voor ouders Werken bij De Peddepoel Informatie Contact

Wie zijn wij?

Op onze school ontwikkelen kinderen zich tot de burgers van de toekomst. Ze leren iedere dag weer iets nieuws. Zeker ook van en met elkaar. We helpen elkaar steeds een stap verder. Wat zijn jouw talenten? Waar heb je hulp bij nodig? We zorgen voor een brede basis, om zo ieder kind zich op zijn eigen manier te laten ontwikkelen.

Onze school

ANGY-0336.jpg

Volg je eigen pad en word wie je bent

Binnen onze rijke leeromgeving krijgen kinderen de ruimte een eigen pad te bewandelen. Ze werken aan een eigen leerplan en in kindgesprekken is er ruimte om met de leerkracht na te denken over hun eigen ontwikkeling. Zo leren zij om verantwoordelijkheid te nemen, zelf na te denken en doelen te stellen. Wij volgen de ontwikkeling en bieden wat nodig is om te blijven groeien.

Ons onderwijs

Wij zijn trots dat we onderdeel uitmaken van Dynamiek Scholengroep. Samen dagen we duizenden kinderen in onze regio dagelijks uit om het beste uit zichzelf te halen. We zijn blij met de ondersteuning die we van het stafbureau van Dynamiek krijgen, waardoor wij ons kunnen focussen op het allerbelangrijkste: kinderen voorbereiden op de toekomst. Wij helpen ze daarbij door ze de kennis en vaardigheden bij te brengen waardoor zij hun dromen na kunnen jagen en passies mogen volgen.

Meer over Dynamiek